Produse si servicii
Snururi de etansare non-azbest
Garnituri, placi si suluri de materiale non-azbest pentru etansari statice
Etansari mecanice frontale
Reconditionari etansari mecanice
Articole de etansare din cauciuc
ETANSARI MECANICE FRONTALE

GAMA COMPLETA de ETANSARI MECANICE
(veti fi redirectionat catre siteul nostru specializat pe Etansari Mecanice)

Societatea noastra, SC CONTURO INDUSTRIAL SRL va poate pune la dispozitie întreaga gama de etansari mecanice frontale utilizate cu precadere la etansarea axelor pentru utilaje dinamice din categoria pompelor.
Suntem furnizor unic pentru România pentru 3 firme asiatice (China si Taiwan), astfel ca putem acoperi întreaga gama tipo-dimensionala de etansari mecanice frontale.
Experienta noastra anterioara de peste 12 ani în acest domeniu ne da voie sa spunem ca acoperim întreaga plaja de etansari mecanice frontale, de la cele mai simple din componenta pompelor de uz casnic pâna la cele mai complexe cu utilizare pe pompe din industria chimica si petrochimica.
Alaturi de etansari mecanice complexe putem oferi servicii de asistenta montaj si punere în functiune, selectie optima, analiza etansarilor mecanice avariate si stabilirea cauzelor care au determinat avaria.
Putem oferi etansari mecanice interschimbabile si echivalente cu cele existente ale altor producatori.
În mod special, putem asigura la cerere, inclusiv etansari complete sau piese de schimb etansari pe baza de desen de executie al beneficiarului.
 

 

Copyright ® 2009 CONTURO

Index     Produse & servicii     Noutati     Certificari     Despre noi      Contact